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# 101 Styles

The BeerLab's big challenge

Reproducing the 101 officially registered beer styles from the BJCP (Beer Judge Certification Program) will be the challenge we will try to overcome. For the first time in Ticino and (perhaps) in Switzerland, we will attempt a feat that few others in the world have done: create and taste all 101 'official' beerstyles. Each production will take place, as a rule, in Gordola at the BeerLab premises on a weekly basis and will be open to all those who want to be part ofthis challenge! 

A whirlwind of malts and hops will be the stars, along with your curiosity and desire to learn more about 101 styles!

# 101 Styles

Programme

Tripel 1.0

1/2/2024
Scheda tecnica

Diffusa dal monastero di Westmalle, prodotta per la prima volta nel 1934.

Una birra belga forte, chiara e un po' speziata con un piacevole
sapore di malto arrotondato, un amaro deciso e un finale secco. Abbastanza aromatica, con note speziate, fruttate e leggermente alcoliche che si combinano con il carattere pulito e di supporto del malto per produrre una bevanda sorprendentemente bevibile, considerando l'elevato contenuto alcolico.

Degustazione Best Bitter Fabio Colombo

7/9/2023
Scheda tecnica

Imperial Stout

27/7/2023
Scheda tecnica
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